Scandtick Innovation på NRK programmet «Sommeråpent»

For en uke siden stoppet NRK sitt eget «Sommertog» på Vennesla stasjon utenfor Kristiansand. Randi Eikeland fra Flåttsenteret (arbeidspakke 1), Anette Stromsbo Gjørv fra Sørlandet sykehus (arbeidspakke 1) og Ronny Hansen (koreograf av flått-dansen) deltok i programmet. På direktesendt TV, under programmet «Sommeråpent» fikk seerne høre mer om læringsressursene for barn som har blitt utviklet i forbindelse med arbeidspakke 1 i Scandtick Innovation. Det ble også tid til en live opptreden av «Flått-dansen».  Randi Eikeland gav også gode råd for hvordan man kan beskytte seg mot flått og flåttbårne sykdommer.  «Sommeråpent» er et norsk direktesendt underholdningsprogram som har blitt sendt nesten hver sommer på NRK siden 1993.  Ifølge tv-tall fra Gallup var NRKs egenproduksjon «Sommeråpent» et av de mest sette programmene på norsk TV i sommer. De beste ukene hadde «Sommeråpent» over en halv million seere.